Asia

Maiatzeko Ramen Krematsua Kewpie Baratxuri eta oilaskoarekin

Japonian obsesionatuta daude Kewpie maionesarekin. Eta horregatik ez da arraroa Ramenari gehitzen diotela ikustea. Horrela, bat-bateko ramen finaren ordez, Kewpie maionesak eta arrautzak loditzen eta salda gorpuzten laguntzen dute. Horrela, zure Ramena lodiagoa eta gozoagoa izango da.

Ramenerako osagaiak:

  • Zure aukerako bat-bateko ramen-pakete 1
  • 2 koilarakada maionesa japoniar Kewpie
  • Baratxuri ale 1, xehatua 
  • 2 tipuleta, xerratan ebakita
  • Arrautza 1
  • Sesamo hazi txigortuen koilarakada 1
  • Oilaskoarentzako osagaiak:
  • 2 oilasko kontramusu
  • 2 mirin koilarakada
  • 2 koilarakada soja saltsa
  • 2 baratxuri ale txikituta
  • Tipulin zatitu 1
  • Jengibre fresko birrinduzko koilarakadatxo

Oilaskoa prestatzeko modua:

Jarri 2 oilasko kontramuslo ontzi batean eta marinatu 2 mirin koilarakada, 2 soja saltsa koilarakada, 2 baratxuri hortz xehatu, 1 txinatar tipulin zatitu eta 1, 4 koilarakada jengibre freskoa birrindu. Osagai guztiak uniformeki nahastuko ditugu eta giro-tenperaturan gutxienez 2 orduz berotzen utziko diegu.

Marinatu ondoren, oilasko-kontramusuloak marinadatik kendu eta hariz lotuko ditugu forma emateko. Gero, labean erreko ditugu, 200ºC-tan, gutxi gorabehera 30 minutuz, edo erabat kozinatuta egon arte. Batzuetan, marinadarekin pintzeldu ditzakegu egosi bitartean, zapore gehiago emateko.

Oilaskoa kendu eta pausatzen utziko dugu Ramena zerbitzatu arte.

Ramena prestatzeko modua:

  • Paketearen jarraibideen arabera, berehalako Ramena prestatzen du. 2 katilu ur daramatza irakiten eta fideoak gomendatutako denboraren arabera prestatzen ditu. Egosita daudenean, kendu sutatik eta erreserbatu.
  • Fideoak prestatzen diren bitartean, prestatu maiatzeko saltsa. Katilu txiki batean, Kewpie maiatza eta baratxuri birrindua edo xehatua eta arrautza nahasten ditu. Erreserba.
  • Fideoak egosita daudenean, ur beroa maiatzeko saltsan isurtzen du, eta katilua biratzen du aurrera egin ahala, ur beroak arrautza egosi eta saltsa zopa krematsu batean emultsionatu dezan.
  • Gehitu fideo egosiak eta xukatuak kontu handiz maiatzeko zopari, dena leunki nahastuz.
  • Xerratan egindako tipulinekin estaldu sesamo txigortuen haziak.
  • Zatitu aurretik egindako oilaskoa eta estali adarrarekin.
  • Gozatu bero eta gozo dagoen bitartean!

Ramena prestatzeko modu berri hau probatu nahi baduzu, Japoniako Kewpie maionesa izango duzu eskuragarri gure online dendan.

To top
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad
Abrir chat
💬 ¿Necesitas ayuda?
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?